Wat doet Prospera Uitgeverij?

Een super team was Prospera Uitgeverij van 2008 tot 2014, maar er kwam een uitzondering in 2016.

Prospera Uitgeverij is in onder Prospera Scenario gevoegd. In de periode van 2008 tot 2014 heeft de uitgeverij zich bezig gehouden met het uitgeven van non-fictie boeken voor verschillende doelgroepen. Een superteam met vormgevers, eindredacteuren, drukkerijen en vrijwillige lezers zetten zich in om een volwaardig boek naar voren te brengen. In 2015 en voor een deel in 2016 kwam de uitgeverij ‘stil’ te liggen.

Een nieuwe kans is benut¬†eind 2016 aangezien er behoefte is aan vernieuwing bij het boek ‘Betekenisvolle multiculturele dagen in de maanden november en december’. Dit boek is jarenlang als naturalisatiegeschenk gehanteerd bij gemeenten in Nederland.

En het gaat verder… Nederland, Nederlanders, Nederlanderschap, burgerschap, integratie, inzet van vrijwilligers, de rol van ambtenaren, vluchtelingenstromen en individuele wensen met passie van mensen. Het zijn onderwerpen die een actualiteit vormen, iedere dag.

Het nieuwe boek ‘Gefeliciteerd! U bent Nederlander’ laat zien waar de passie van Nederland ligt. Dit boek heeft ten doel een positief Nederland naar voren te brengen. Het laat zien waar miljoenen mensen zich dagelijks mee bezighouden, datgene wat Nederland mooier en groter maakt met een impact op mondiaal niveau.¬†

Gefeliciteerd! U bent Nederlander - ISBN 978 94 90055 13 4
Gefeliciteerd! U bent Nederlander – ISBN 978 94 90055 13 4

Het boek laat zien wat Nederlanderschap inhoudt. Het blijkt dat het Nederlanderschap verder gaat dan een nationaliteit op het paspoort of de identiteitskaart. Vrijwilligers en overheidsambtenaren hebben een evenzo grote rol in het Nederlanderschap. Het boek is bestemd voor nieuwe Nederlanders, vrijwilligers en overheidsambtenaren. De meeste nationale en internationale dagen worden beschreven in 12 maanden. Een hoofdstuk wordt gewijd aan nationale en internationale (sociale) duurzaamheid. En wat doen de duurzaamheidsdoelen als Sustainable Development Goals (SDG’s) hierbij? Een beknopte weergave van het Koninkrijk der Nederlanden ontbreekt uiteraard niet.

‘Gefeliciteerd! U bent Nederlander’ is een boek dat laat zien wat de kracht van Nederland is, voor nu en volgende generaties. Passie verdient een felicitatie!

 

 


 

Geef een reactie