Vernieuwende korte film Vincent van Gogh

Voor de korte productie De Tijdtunnel van Vincent van Gogh 1890-2021 zijn de filmdagen gestart. De Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur heeft de Van Gogh Kerk Etten-Leur ter beschikking gesteld voor opnamen met look-a-like Vincent van Gogh, acteur/regisseur Jos Schievelt. Met ondersteuning van Provincie Noord-Brabant wordt deze korte film gemaakt waarin nieuwe edit skills zullen worden verwerkt als ontwikkeling van de editor. De première staat gepland op woensdag 30 maart 2022 (verjaardag van Vincent van Gogh) in Etten-Leur. De plaats wordt nog bekend gemaakt i.v.m. verbouwingen in de Van Gogh Kerk.

Still korte film De Tijdtunnel van Vincent van Gogh 1890-2021
Jos Schievelt als Vincent van Gogh op de set in de Van Gogh Kerk te Etten-Leur – december 2021