Nieuw logo als Sociale Onderneming

Prospera Scenario heet voortaan Prospera Media & Art. Het is een maatschappelijke onderneming geworden die later dit jaar mogelijk zal veranderen naar een BVm als de Rijksoverheid de initiatiefnota uit 2018 voor sociaal ondernemen erkend. Vanaf 2007 heeft Prospera voortdurend aan duurzaamheid gewerkt en een ruime portfolio opgebouwd. Aangezien de doelstelling leidend is binnen Prospera, is de impact vanuit dienstbaarheid zichtbaar geworden na 15 jaar en behoort Prospera Media & Art tot een maatschappelijke onderneming. Sinds 2008 geldt reeds een bekrachtiging en ondertekening bij het Earth Charter als endorser en is er reeds jaren een aansluiting bij SDG Nederland community. Deze achtergrond met gerealiseerde werken en projecten om Global Goals voorop te zetten, is belangrijk voor gemeenten en andere organisaties die duurzaamheid en bewustwording van de Agenda 2030 VN willen vertalen in hun beleid en dienstverlening.

Tekstuele bijdragen met grafische vormgeving, digital art, beeldende kunst, scripts en scenario’s, audiovisuele bijdragen met short films, uitgeverij non-fictie boeken; Prospera Media & Art kent veel manieren en betekenissen voor het praktiseren van Global Goals uit de Agenda 2030 van de Verenigde Naties.