Trots, trots, supertrots

Liefde als duurzaamste tool in een mens. Pure liefde valt niet te veroordelen. Het zijn een paar taglines uit de korte regiofilm ‘Zonder Liefde is Alles Zinloos’ met het genre komedie. Regionale acteurs uit West-Brabant schitteren in de korte film.
Crew Zonder Liefde is alles zinloos
Synopsis:
Het verhaal gaat over de West-Brabantse Peer die in katzwijm raakt als hij getuige is van een gesprek tussen twee priesters die bakkeleien over een kus. Notabene een kus van Maria Magdalena. Volledig geraakt door de liefde belandt hij in een vervelende situatie door zijn vader. Die zal hem weleens een Brabants katholiek lesje leren. Peer weet niet dat het heel anders afloopt. Het is niet de boosheid van zijn vader die overtroeft, maar het is de liefde die de hoofdrol aanhoudt, zowel in de verhaallijn als in het plot.
Credo in de film is: welke duurzame waarheid er ook in iemand leeft, de liefde (over)wint en geldt daarom als meest duurzame instrument in iedere mens.
De film is niet alleen leuk, maar heeft tevens een serieuze boodschap die tijdloos is gelet op volgende generaties. Het sluit aan op de personal quote van Claudia: “Je bepaalt nu de eeuwigheid.” Liefde overtroeft, overwint en vergaat nooit!