Global Goals Passie systeem

GLOBAL GOALS IN NEDERLAND

Waarom steeds een nieuw wiel uitvinden om Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen 2030 van de Verenigde Naties te concretiseren en te praktiseren als miljoenen mensen binnen het Koninkrijk der Nederlanden er periodiek aan werken iedere maand?

Hier gaat het Global Goals Passie systeem over. Dat waar Nederland zich mee bezig houdt, gaat hand in hand met 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) en 169 targets.

Logo GGP systeem met paradijs achtergrond

 

TV-format ‘Global Goals in jouw woonplaats’.  Per uitzending wordt de actualiteit getoond van een plaats/gemeente met reeds bestaande inzet van mensen/burgers. ‘Global Goals in jouw woonplaats’ geeft Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen 2030 een gezicht. Reality en journalistiek gaan hand in hand. Dit TV-concept wordt in juni 2018 gepresenteerd bij Studio X in Amsterdam, als pitch voor AVROTROS. Tijdlijn realisatie 2018-2022.

Het Global Goals Passie systeem is geregistreerd bij BBIE 108922.