Traject kinderboek minder ongelijkheid wordt gestart

Het project is van start gegaan voor het kinderboek met titel ‘Iedereen heeft een roodroze hart’ waarbij SDG 5 (gender gelijkheid) en SDG 10 (minder ongelijkheid) wordt betrokken uit de Agenda 2030 van de Verenigde Naties met 17 Global Goals.

De vormgeving gaat aan de slag met de cover. De tekst ligt bij de eindredactie. Een overeenkomst met United Roosendaal wordt opgesteld. Contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, via SDG coördinator Nederland, wordt onderhouden. Een toneel- en theatergezelschap wordt geselecteerd om het verhaal ook op toneel te brengen door basisschoolkinderen.

Onderstaande afbeelding is een algemene aankondiging. De cover van het kinderboek krijgt een eigen identiteit.

PR logo SDG5en10 Iedereen heeft een roodroze hart - dreamstime_xxl_115315960 (1)