Projectplan voor herbestemming kerk(en)

Waar herbestemmingen gaan over een multicultureel centrum, appartementen in een oude kerk of een zorgcentrum, daar maakt Prospera Scenario een projectplan voor herbestemming kerken waar de intentie van het religare wordt behouden die vernieuwend is binnen de samenleving en bestaansrecht biedt voor lange termijn. Het immateriële erfgoed raakt niet verloren. 

Eerder werd Vergeten Verhalen geschreven voor de Sint-Gummaruskerk in Steenbergen (N-Br). Hoewel deze kerk nog in de huidige vorm blijft bestaan, biedt de toekomst met eventuele herbestemming een goed perspectief voor de parochie van deze kerk, de gemeente Steenbergen en ondernemers in deze vestingstad. Herbestemming, toerisme en een winkelhart komen bij elkaar.

Onder Herbestemming wordt de trailer getoond die voor dit project werd gemaakt, behorend bij het projectplan met een onderscheidende visie.

Prospera Scenario werkt aan een lint van belevingsmusea met verschillende herbestemmingen op schrift, met een verbindend en vernieuwend karakter dat past in deze tijd.

Verkleind - Legenda Aurea - Jacobus de Voragine 1290