Productie release Onbegrensde Vrijheid

De korte film ‘Onbegrensde Vrijheid’ staat op productie release juni 2021 met een première bij de Stichting StadsHerauten Steenbergen (mede streekherauten) en dingt mee voor de erfgoedprijs Brabants Lof 2021. In de korte film wordt de vrijheid waarvoor gestreden is tijdens de WOII onder de loep genomen in relatie tot de huidige tijd met social media en de corona actualiteit als crisis. Oorlogen worden nog steeds uitgevochten met wapens zoals bommen, messen en geweren, maar er is een andere wapenuitrusting van Sint Joris voorhanden -een icoon die bij jaarlijkse WOII herdenkingen regelmatig naar voren komt- die zorgt voor een Onbegrensde Vrijheid. Veel erfgoed uit West-Brabant wordt getoond vanaf de Brabantse Wal, vanuit Traces of War en de Liberation Route Europe. De korte film toont het Brabantse erfgoed op een vernieuwende manier waar eerbied, respect en vrede voorop staan. Onbegrensde Vrijheid is een productie van Prospera Scenario.

Ontwikkelingen over de korte documentairefilm zijn te volgen op http://www.onbegrensde-vrijheid.nl

Still Onbegrensde Vrijheid - JPG - verkleind