Prospera Scenario

Binnen het tekst- en mediabureau van Prospera Scenario worden opdrachten aangenomen om verslagen, artikelen, advertorials, reportages en journalistieke (onderzoeks)verhalen -fictie en non-fictie- te schrijven voor publicatie. Bij deze verslaggeving en storytelling hoort fotografie en camerawerk met vormgeving.

Korte filmproducties worden gemaakt in opdracht. Een filmstudio kan op locatie worden opgebouwd met diverse camera’s en mogelijkheden in editing, bijvoorbeeld met animatie, voor een gewenst onderwerp. 

Het schrijven van projectplannen en subsidieaanvragen, met daarbij behorende teasers en promotiefilms, heeft meerdere keren geleid tot succesvolle projecten die gerealiseerd zijn binnen de non-profit sector met een link naar Global Goals in de praktijk.

Logo Prospera Scenario met aardbol 10-2018

Prospera Scenario is endorser van het Earth Charter (Handvest van de Aarde) sinds 2008 en heeft in 2018 het SDG Charter ondertekend. 

duurzame-ontwikkelingsdoelen

Gemeentegids 2019, tekst erfgoed brochure 2020, fotografie expositie Vestinghuys Gummaruskerk voor gemeente Steenbergen

logo-gemeente-steenbergen

Wekelijkse reguliere journalistieke opdrachten voor Uitgeverij de Bode B.V. te Zundert voor meerdere edities van 2013 tot medio 2020. Meer informatie http://www.internetbode.nl

Logo Weekblad Bode
Frequente opdrachten voor SDG Nederland/SDG Charter, onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Meer informatie http://www.sdgcharter.nl en http://www.sdgnederland.nl

partners-globalgoalscharter

Incidenteel worden artikelen geschreven voor BRES Magazine op wetenschappelijke, historische en religieuze basis.

bigbres287

Voor een lopend onderzoek naar de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh is een speciale website opgezet vanwege de veelomvattende materie:

http://www.vangoghkunstenduurzaamheid.nl

Informatie bijeenkomst basisschool De Toverlaars Etten-Leur
Informatie bijeenkomst basisschool De Toverlaars Etten-Leur

Onder meer opgeleid bij:banner-irj

Een aparte tak van storytelling, met creatie, geldt voor de uitvaartsector. Meer informatie hierover is te vinden op http://www.vlinderijnes.nl

Logo Vlinderijnes - Lavendel veld

 

 

Geef een antwoord